Over Naamelijk

Stickers volledig
naar jouw wens gemaakt!
7000+
tevreden klanten
keuze uit 35
kleuren stickers

Bij Naamelijk vind je sinds 2014 het grootste assortiment gepersonaliseerde stickers in maar liefst 35 verschillende kleuren. Voor iedere speciale gelegenheid en voor ieder DIY-project vind je bij Naamelijk een passende sticker. Voor je babyshower, nieuwe kinderkamer, de eerste verjaardag van je kind, een jubileum of moederdag de leukste gepersonaliseerde stickers. 


En vind je niet precies de sticker die jij zoekt? Dan maak ik hem graag voor je!  

Met ruim 35 verschillende kleuren sticker op voorraad is jouw ideale kleurencombinatie zo gemaakt! 


Een opvallende raamsticker voor de babyshower van je beste vriendin of een setje verjaardagsstickers in de juiste kleuren voor het themafeestje voor je kleintje? Niet de standaard live-laugh-love-teksten in zwart of wit, maar precies dat wat jij zoekt. 


Een gepersonaliseerde sticker met de naam of tekst die jij wil, in het lettertype, de afmeting en de kleur die jij zoekt. Omdat het precies moet passen op dat wat jij wil maken! Zonder enorme extra kosten, het moet natuurlijk wel leuk blijven…

In mijn blogs, video’s en foto’s probeer ik je te inspireren om zelf aan de slag te gaan. Je vindt DIY-projecten van anderen, foto’s van het resultaat van bijvoorbeeld een grote naamsticker op de muur van een kinderkamer of een naamsticker op een houten herinneringskist. Je vindt informatie over welke materialen zijn gebruikt, wat het makkelijker maakt zelf ook zoiets moois te maken. En vind je je antwoord niet? Stel je vraag dan gerust!

Over Kim – eigenaresse Naamelijk

Gek op Wycher, onze zoons Sylvain (10) en Julien (8), interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig; een kastje een andere kleur geven, een origineel kraamcadeau maken voor vrienden of een leuk DIY-project voor op de kamer van de kinderen.  

Als je mij een foto mailt of appt van een DIY-project, word ik misschien nog wel enthousiaster dan jij. Ik zie de mogelijkheden en vind het echt onwijs leuk om met je mee te denken om het tot een gaaf resultaat te maken.

Want iets zelf mooi maken is zó leuk!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Precies wat ik wilde! - Grietje
Gewéldige service vragen werden snel beantwoord en wensen perfect uitgevoerd. Alles netjes snel en in goede orde ontvangen. Precies wat ik wilde!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Meer dan tevreden - Esmeralda
We gaan verhuizen. En jaren geleden ook al een deur sticker besteld. En die zit nog steeds even mooi op de voordeur. Laat niet los. En verkleurt ook niet. Ondanks dat de voordeur in de zomer heel de dag de zon op de deur staat. Nu gaan we volgende maand verhuizen. Dus door de positieve ervaring en de super snelle service. En ook een persoonlijk kaartje erbij. Is het echt een aanrader. Meer dan tevreden dus.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Geweldige service! - Wendy
Kim denkt mee met jouw wensen. Geweldige service!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mooi product  - Maaike Brienne

Persoonlijk en met Passie gerund bedrijfje, goede prijs-kwaliteitverhouding, mooi product met zeer heldere gebruiksaanwijzing!

Ms. Nameless
Add Your Stars