Zelf eenvoudig mooie huwelijksbedankjes maken
11 augustus 2019 
in DIY

Zelf eenvoudig mooie huwelijksbedankjes maken

Is het niet leuk om al jullie huwelijksgasten een bedankje te geven aan het einde van de avond? Om ze te bedanken voor hun aanwezigheid en om ze een mooi aandenken aan de dag mee te geven. Hieronder lees je hoe je dit eenvoudig zelf maakt!

Benodigdheden

  • Mooie, lichte snoepjes (het liefst in één kleur of mooie bij elkaar passende kleuren). In het voorbeeld heb ik gebruik gemaakt van parelmoerkleurige jellybeans.
  • Kleine knijpertjes of andere leuke clips
  • Mooie zakjes. In het voorbeeld gebruik ik pergamijnzakjes. Deze hebben een chique uitstraling en schijnen net een beetje door.
  • Setjes gepersonaliseerde huwelijksstickers

Begin met het plakken van de stickers op de zakjes, de stickers plakken namelijk het gemakkelijkst op een glad oppervlak. Ga voorzichtig te werk, want je wil niet dat de zakjes kreuken.

  1. Leg de stickers plat op tafel en wrijf met een pasje over het vel
  2. Knip de naamstickers los van elkaar
  3. Haal het papieren vel met de letters eraan van het onderste papier
  4. Plak de sticker zo recht mogelijk op het zakje (tip: leg de zakjes op elkaar, omdat ze doorschijnen kun je de stickers ongeveer op dezelfde plek plakken)
  5. Haal heel voorzichtig het papieren laagje van de sticker af. Kijk uit dat je het zakje niet scheurt of kreukt.

Huwelijksbedankjes maken

Huwelijksbedankjes maken sticker plakken

6. Vul na het plakken van de stickers de zakjes met de snoepjes en sluit de zakjes met een leuk knijpertje of mooie clip en klaar zijn je bedankjes!

Huwelijksbedankjes maken resultaat

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen