Zelf een juffenbedankje maken: u gaf mijn schooljaar kleur
28 november 2019 
in DIY

Zelf een juffenbedankje maken: u gaf mijn schooljaar kleur

Een juffenbedankje voor de juffen aan het einde van het schooljaar is iets wat ze vaak wel verdiend hebben. Ik probeer meestal iets zelf te maken dat niet te ongezond is. Juffen krijgen het hele jaar door ontzettend veel lekkers. Bedenk maar eens dat alle jarige kinderen van de hele school de klas rond gaan en iedere leerkracht iets trakteren. Dat zijn misschien wel 200 of 300 traktaties voor iedere juf in een jaar, bijna iedere dag wel één! Dan vieren de juffen hun eigen verjaardag nog met juffendag waar ze geregeld wat lekkers krijgen als cadeautje. En niet te vergeten de laatste schooldag van het jaar waarop toch aardig wat kinderen de juf willen bedanken voor de goede zorgen het afgelopen schooljaar.

EEN GEZOND JUFFENBEDANKJE

Ook ik wilde de juffen van mijn jongens bedanken, maar om bovenstaande reden liever niet met iets lekkers. Ik kwam hele leuke glazen potten tegen bij Zeeman en besloot hier iets van te maken! Ik kocht mooie gelpennen (die passen perfect in de potten) en stopte in iedere pot verschillende kleuren gelpennen. Op de pot plakte ik een sierlijke naamsticker met de namen van de juffen en op het kaartje schreef ik: U gaf mijn schooljaar kleur! Achterop het kaartje schreven de jongens zelf hun naam en klaar!

Juffenbedankje maken potten met naamsticker
Een vrolijk en superhandig cadeautje (want welke juf kan nou geen gekleurde pennen gebruiken?!) dat ook nog eens lekker handig mee te nemen is naar school! Wat geven jullie aan het einde van het jaar aan de juffen?

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen