Voordeur pimpen met voordeurstickers in 6 eenvoudige stappen
21 maart 2016 

Voordeur pimpen met voordeurstickers in 6 eenvoudige stappen

Met een voordeursticker geef je je voordeur een totaal andere uitstraling. Er bestaan veel verschillende naambordjes voor bij de voordeur, voor iedere smaak een ander naambord. Maar hoe leuk is het om met een sierlijke naamsticker op je voordeur te laten zien wie in jullie huis woont?

De postbode bezorgt nooit meer de post verkeerd als jullie namen op de voordeur staan. En het is ook nog eens heel simpel te doen!

1. Maak de voordeur of het glas vetvrij, zodat de voordeursticker goed hecht. Droog de voordeur vervolgens even goed met een stuk keukenrol.

Voordeur pimpen met voordeurstickers ontvetten

Voordeur pimpen met voordeurstickers droog wrijven

2. Plak als hulpmiddel met een waterpas een stukje schilderstape recht op de voordeur.

Voordeur pimpen met voordeurstickers afmeten

3. Leg de voordeursticker plat en wrijf er met een pasje even goed overheen. Gebruik hier voor de zekerheid een pasje voor dat  je eventueel kunt missen.

Voordeur pimpen met voordeurstickers sticker aanwrijven

4. Haal het doorzichtige folie los. Doe dit heel voorzichtig, zorg ervoor dat de voordeursticker aan de doorzichtige folie blijft plakken. Plakt de sticker nog niet aan de folie, wrijf er dan nog eens met het pasje overheen.

Voordeur pimpen met voordeurstickers sticker loshalen

5. Plak de sticker recht op de voordeur. Zorg ervoor dat dezelfde letters allebei precies op het stukje schilderstape vallen. (in het voorbeeldje zie je dat de l 2 x precies het schilderstape raakt, zo weet je zeker dat de sticker recht zit). Voor je de sticker goed aanwrijft op de voordeur, haal je voorzichtig het stukje schilderstape weg.

Voordeur pimpen met voordeurstickers sticker plakken

Voordeur pimpen met voordeurstickers stickers plakken

6. Wrijf de voordeursticker goed aan met het pasje en haal de doorzichtige folie er heel voorzichtig af. Probeer hierbij de folie dicht bij de deur te houden zodat je zo min mogelijk ‘trekt’ aan de sticker. Als er een stukje meekomt met de folie, kun je deze voorzichtig met een vinger op de deur drukken zodat het wel loskomt.

Voordeur pimpen met voordeurstickers sticker op deur

Voordeur pimpen met voordeurstickers transfertape eraf

Het resultaat:

Voordeur pimpen met voordeurstickers resultaat

Voordeur pimpen met voordeurstickers resultaat op voordeur

Bekijk het assortiment voordeurstickers om je eigen voordeur te pimpen!

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen