Verjaardag van een tweeling? Dubbel feest!
18 april 2018 
in Feest

Verjaardag van een tweeling? Dubbel feest!

Tweelingzusjes Mila en Jade van de toffe blog Twee Tegelijk werden afgelopen oktober alweer 1 jaar. Een eerste verjaardag mag je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en als er dan twee kleine mensjes jarig zijn, moet dat dubbeldik gevierd worden! Gelukkig hoefden Mila en Jade zich daarover geen zorgen te maken want moeder Denise heeft flink uitgepakt! Denise koos voor een Minnie Mouse thema in de kleuren wit, roze en goud.

DE EERSTE VERJAARDAG VAN DE TWEELINGMEISJES MILA EN JADE IN LICHTROZE/GOUD/WIT

Denise maakte serieus werk van de verjaardag van de meisjes. Weken, misschien zelfs maanden was zij bezig om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De keuze viel uiteindelijk op de kleuren wit, lichtroze en goud omdat dit heel goed paste bij het seizoen en bij de meisjes. Deze kleuren combineerde Denise met Minnie Mouse omdat ze dit zelf gewoon erg leuk vindt, de jarige jetjes hadden hier nog net zoveel erg in (dat is het voordeel als ze nog jong zijn).

VOORBEREIDINGEN MET CAKESMASH EN FOTOSHOOT

Ruim voor de verjaardag van de meiden plande Denise een fotoshoot mét cakesmash. Uiteraard hield Denise hier al rekening met de kleuren wit, goud en lichtroze. De prachtige foto’s die de fotoshoot opleverde, gebruikte Denise in hele mooie uitnodigingen voor het eerste verjaardagsfeestje. De enveloppen van de uitnodigingen versierde ze met stickers van grote, gouden 1-en. En, supertof detail: van een mooie foto van de fotoshoot liet Denise speciale postzegels maken!

Tweelingverjaardag fotoshootTweelingverjaardag sticker leeftijdTweelingverjaardag postzegel

TWEELING VERJAARDAGSDECORATIE

Voor de grote dag plakte Denise een verjaardagssticker op een deur zodat de verjaardagsvisite gelijk in de feeststemming kwam.

Tweelingverjaardag verjaardagssticker

De rest van de ruimte werd versierd met vlaggetjes en ballonnen in roze, wit en goud.

Een feestje kan natuurlijk niet zonder taart/cupcakes en dus kregen Mila en Jade prachtige cupcakes die ook weer perfect in het thema pasten; In een roze met wit gestippeld cupcakepapiertje en versierd met lieve witte en roze pareltjes. Deze beauties werden opgediend op een houten plateau dat was voorzien van een gepersonaliseerde verjaardagssticker met een strikje zoals Minnie Mouse op haar hoofd draagt!

Tweelingverjaardag naamsticker op taartplateau

Met naamstickers pimpte Denise ook twee grote kannen, één voor limoenwater en één voor (uiteraard roze!) limonade. En deze drankjes konden worden getapt in bijpassende bekers met roze rietjes en gouden en lichtroze naamstickers met strikjes.

Tweelingverjaardag naamsticker op limonadekanTweelingverjaardag naamstickers op limonadekanTweelingverjaardag naamsticker op bekers

Van zo’n op- en top verzorgd feestje hebben de meiden natuurlijk alleen maar kunnen genieten! (voor zover éénjarigen heel bewust hun verjaardagsfeestje meemaken). Denise heeft na het organiseren van dit themafeestje nog een tip: ‘Werk goed uit wat je wil, bedenk hoe je het thema kan uitbreiden zonder te overdrijven en zorg voor variatie’.

Welk thema kies jij dit jaar voor de verjaardag van jouw kind?

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen