Unicorn feest met pastelkleurige decoratie
22 januari 2019 
in Feest

Unicorn feest met pastelkleurige decoratie

Een unicorn feest is altijd een goed idee en gaat gewoon niet vervelen! Voor de eerste verjaardag van Jaylinn koos Lillian daarom voor het feestthema ‘unicorn’. Zelf is Lillian gek op themafeestjes, dus als je dan een lief dochtertje hebt die 1 jaar wordt, moet dt absoluut gevierd worden met een themafeestje! Het organiseren van het feestje van Jaylinn vond Lillian nog veel leuker dan haar eigen feestjes.

DE UNICORNTAART

Lillians schoonzusje had een mooie unicorn taart gezien en gaf aan dat ze die wel voor haar kon maken. Zo was het feestthema geboren: een unicorn party in pasteltinten!

Unicorn feestje decoratie taart

De unicorntaart werd een echt pronkstuk op de sweet table. In één oogopslag was voor alle visite duidelijk dat ze op een eenhoornfeestje binnenkwamen. De cupcakes pasten er met hun prachtige pastelkleurige botercrème helemaal bij! Het bord waar de cupcakes op geserveerd werden, versierde Lillian met een mintkleurige naamsticker in een sierlijk lettertype, uiteraard met de naam ‘Jaylinn’.

Unicorn feestje decoratie cupcakes

PASTELKLEURIGE DECORATIE

Een eerste verjaardag is een hele speciale dag, daarom was Lillian een beetje zenuwachtig voor deze dag. Ze begon op tijd met het verzamelen van unicorndecoratie in de pasteltinten mint, roze, lilapaars en zilver.

Op de voordeur plakte Lillian een mooie pastelkleurige raamsticker met een unicorn. Als je bij Lillian naar de achtertuin wil, kom je langs een groot raam. Ook hierop had ze een grote eenhoornsticker geplakt en een pijl naar de achtertuin. In de achtertuin stond vervolgens een grote sweet table met van alles erop, uiteraard in unicornstijl.

Op alle glazen plakte Lillian lila- en mintkleurige stickers met een 1, hartjes en sierlijke naamstickers met de naam van de jarige jet. Op de borden en gebaksbordjes plakte Lillian ook stickers van unicorns en Jaylinns naam.

Unicorn feestje decoratie naamstickers op glazen

Er kwamen best wat kinderen op de eerste verjaardag van Jaylinn. Voor deze vriendjes/vriendinnetjes die op visite kwamen, maakte Lillian drinkbekers gevuld met gekleurde, gepofte rijstsnoepjes (hoe toepasselijk in pasteltinten!) met hierop zijn of haar eigen naamsticker. Het zag er alleen al te leuk uit.

Unicorn feestje decoratie naamstickers op bekers

Jaylinn zelf moest natuurlijk ook mooi bij haar feestje passen! Ze kreeg een pastelkleurige tutu aan met een stoer shirtje met de tekst: ‘I Rock One’ van Rock-A-Lilly,

Unicorn feestje decoratie sweet table

Al met al een stylish pastel unicornfeestje, echt toffe decoratie zo alles bij elkaar.

Tip voor het organiseren van een unicornfeestje

Wil jij ook een unicorn themafeestje organiseren? Lillians tip voor het organiseren van een themafeestje:  Bedenk van tevoren welk thema je wil doen. Houd je ook echt aan dit thema, want je bedenkt al snel veel meer. Begin op tijd met alles! Door Naamelijk hadden we de stickers op tijd binnen, maar sommige andere spullen hadden we later en dat zorgde voor paniek.

Wil jij ook een themafeestje organiseren, maak zoek je een ander thema? Bekijk dan ook het flamingothema of zebrathema!

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen