Speelhoek met opbergruimte voor je kinderen in de woonkamer
15 april 2021 
in DIY

Speelhoek met opbergruimte voor je kinderen in de woonkamer

Een speelhoek voor je kinderen in de woonkamer is een uitkomst! Een speelhoek met opbergruimte is helemaal ideaal, omdat je dan gelijk al het bontgekleurde speelgoed uit het zicht kunt opbergen. Je kunt in de speelhoek mooi al het speelgoed van je kinderen verzamelen en opbergen (want hebben ze niet allemaal veel te veel?). Maar in je woonkamer heb je natuurlijk alles zorgvuldig op elkaar afgestemd, dus is het wel heel fijn als de speelhoek zelf mooi in je interieur past.

Een stijlvolle, originele speelhoek in de woonkamer

Wendy creëerde een sfeervolle kinderhoek in de woonkamer met verf, een handig opbergmeubel, twee krukjes, een leuke muursticker en wat decoratie. Met verf maakte Wendy de vorm van een huisje op de muur. Half op het geverfde stuk en half op het niet-geverfde stuk plakte ze vervolgens de muursticker. Voor de muursticker koos zij voor ‘Naamsticker Jack’ (in het zwart – maat L) waarbij zij haar eigen tekst koos. Zo krijg je echt een hele eigen speelhoek die je niet bij iedereen terug ziet!

Speelhoek die in je interieur past

Je kunt de speelhoek voor je dreumes of peuter precies zo inrichten dat hij perfect in je interieur past. Door het meubel niet recht onder het huisje te plaatsen en de muursticker op beide kleuren muur te plakken, krijg je een heel speels effect! De opbergruimte in de speelhoek is bovendien erg handig, want zo kun je na het spelen al dat felgekleurde speelgoed zo uit het zicht leggen 😉

Speelhoek in de woonkamer muursticker

Muursticker ‘Kids love to play’

Met deze muursticker met tekst op de muur krijgt iedereen toch gelijk zin om te gaan spelen? Het is bijna zonde dat de kinderen ooit te groot worden om beneden te spelen, zo mooi is deze speelhoek geworden. Hij past perfect in het interieur. Er zullen vast vele uurtjes vol speelplezier doorgebracht worden!

Speelhoek in de woonkamer muursticker eigen tekst

Mocht je ook een (Ikea) speelkeukentje hebben, kun je deze natuurlijk perfect in je speelhoek kwijt. Lees hier hoe je het speelkeukentje zo pimpt dat hij ook perfect in je interieur past!

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen