Populairste keuken stickers om je Ikea keukentje te pimpen
Kim
29 september 2020 
in DIY

Populairste keuken stickers om je Ikea keukentje te pimpen

Heb jij het leuke, speelgoedkeukentje van Ikea in huis en wil je hem gaan pimpen? Om je wat inspiratie te geven vind je hieronder de populairste Ikea keuken stickers van dit moment.

Het keukentje van tweeling Mila en Jade is subtiel gepimpt. Denise maakte een mooie achterwand in het keukentje die ze heeft voorzien van een zacht printje. Ze heeft de losse onderdelen zoals de kraan en de handvatten met gouden spuitverf gespoten en een gouden stickerset met hun namen erop geplakt. Naast een leuk bestekje, staan de namen van de chefs op deze sticker én is er een plekje voor het geboortejaar. Dit maakt het keukentje heel persoonlijk.

Ikea keuken sticker 'Chez'

Ikea keukentje Mila & Jade, foto’s van Denise 

Niet alleen de deurtjes van de Ikea Duktig lenen zich voor een mooie sticker. In het keukentje van Ive is een mooie, zwarte achterwand gemaakt met een dun plaatje hout en hierop is ‘keukensticker kitchen’ met een eigen, aangepaste tekst geplakt. Het zwart van de achterwand komt terug als krijtverf op de deurtjes van de oven en de magnetron. Zo kun je iedere dag iets anders tekenen dat in de oven of magnetron zit!

Boven de oven heeft Inge stickers van ovenknopjes geplakt, zodat Ive net kan doen of ze de oven bedient.

Ikea keuken sticker op achterwand

Ikea keukentje Ive, foto’s van Inge 

Keukensticker ‘Lekkers’ is een absolute favoriet in de webshop. Dat kan natuurlijk ook niet anders, want welk kind houdt nu niet van donuts, ijsjes en pizza? Anouk verfde het houtwerk van het keukentje wit, zodat hij perfect past bij het witte interieur van Anouk. En in een echt meisjeshuis mogen daar dan natuurlijk mooie roze accenten op. Ze verfde het wasbakje en verving de greepjes door roze, leren greepjes. Als finishing touch plakte ze op het deurtje een bijpassende naamsticker zodat iedereen ziet wie de chef in huis is.

Ikea keuken sticker 'Lekkers'

Ikea keukentje Ivy, foto’s van Anouk

Voor de kleine burgerliefhebbers is deze sticker met ‘Burger Bar’ perfect. De kleine chefs kunnen de hele dag de lekkerste burgers bakken voor papa, mama en andere visite. Annouska maakte de handvatten en de kraan van het keukentje zwart en koos hierbij een zwarte sticker om het af te maken. Het deurtje van de oven heeft ze voorzien van krijtverf waarop toepasselijk een mooie hamburger is getekend.

Deze lieve burgerbakker Foss draagt het schortje van Brievenkusje dat perfect bij zijn gepimpte speelkeukentje past.

 

Ikea keuken sticker 'burger bar'

Ikea keukentje Foss, foto’s van Annouska

Als je naam op je eigen keukentje staat, voel je je natuurlijk gelijk een echte chefkok! Wendy plakte op haar keukentje de sticker ‘Koken met’ met de namen van Finn en Mae. Ook de magnetron en oven hebben knopjes gekregen, zodat Finn en Mae kunnen kiezen hoe warm een gerecht mag worden. Finn en Mae hebben bovendien een hoop houten etenswaren en kookgerei gekregen om echt heel professioneel in hun keukentje aan de slag te gaan.

Ikea keuken sticker 'koken met'

Ikea keukentje Finn en Mae, foto’s van Wendy

Als je het Ikea Duktig keukentje wel wil pimpen en van keur houdt, maar niet wil verven, is keukensticker ‘Lekkers’ als vlak ideaal. Bij deze sticker krijg je een groot gekleurd vlak waar de donut, het ijsje, de pizza en de naam zijn uitgesneden, zodat je vrij simpel best wat kleur aanbrengt op het keukentje. Je kiest zelf één van de 35 verschillende kleuren, waardoor het keukentje altijd perfect in je interieur past.

Ikea keuken sticker 'Lekkers vlak'

Ikea keukentje Yara, foto’s van Leonie

Bekijk hoe je het keukentje pimpt zonder verf met keukensticker lekkers als vlak.

Wil jij ook je Ikea Duktig keukentje pimpen, maar ben je net op zoek naar iets anders? Bekijk dan snel alle stickers voor het Ikea keukentje.

Over de schrijver
Kim
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen