Pimp je speelgoedkist met een naamsticker
20 april 2020 
in DIY

Pimp je speelgoedkist met een naamsticker

Kinderen zijn leuk, maar dat speelgoed…. zoveel schreeuwerig, kleurrijk speelgoed dat zo niet bij je interieur past! Eerder kon je al zien hoe je het Ikea keukentje zo pimpt zodat hij perfect in je huiskamer past. Maar hoe moet dat met al dat andere speelgoed? Mariëlle vond hier een mooie oplossing voor. Ze tikte een mooie, naturel houten kist op de kop en wist gelijk dat dit een speelgoedkist zou worden voor de speelgoedautootjes van haar zoontje Mason. Ze maakte zelf een originele houten speelgoedkist met naam.

Omdat de naturel kist wat ‘eigens’ kon gebruiken, verfde ze eerst een witte band over de deksel van de kist. Nadat deze witte band heel goed gedroogd was, plakte ze in het midden van deze band een stoere sticker met het woord ‘toys’.

Even goed aanwrijven en het transfervel eraf. 

En klaar! Gelijk gevuld met alle mooie autootjes van Mason:

En hoe gaaf staat de kist zo in het interieur? Hij past er echt helemaal bij, super! Hoe hebben jullie het opbergen van het speelgoed geregeld? Laat een reactie achter, ik ben benieuwd!

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen