Organiseer een themafeestje in construction stijl!
28 januari 2021 
in DIY

Organiseer een themafeestje in construction stijl!

Dave heeft een hele handige vader, dus het is niet zo gek dat hij gek is op graafmachines en ‘bouwen’. Dus regelde Francine voor de derde verjaardag van Dave een echt construction feestje! Een themafeestje geheel in bouwstijl, is dat niet gaaf?

Themafeestje construction organiseren

Ze stapelde in de feestruimte een aantal pallets op elkaar voor een sweet table in stijl.

Op een limonadekan plakte Francine een sticker met refuelling station met de afbeelding van een tankje erbij. Dé perfecte plek om even ‘bij te tanken’.

Refuelling station limonadekan

Op een gele helm plakte ze een naamsticker in bouwstijl, zodat de jarige Dave helemaal in stijl kon rondlopen op zijn verjaardag.

Andere gele helmpjes gebruikte ze om allerlei lekkers in te doen voor op de sweet table. Op de helmpjes plakte ze stickers met een beschrijving van het lekkers, wederom perfect in het thema passend.

Themafeestje construction helmpjes met stickers

Themafeestje construction helmpjes met stickers en lekkers

De ruimte kleedde ze verder aan met bouwlint en veel gele en zwarte ballonnen wat ook weer perfect past in het thema, net als de grote zelfgemaakte grijper van karton, nét echt!

Themafeestje construction zwart geel thema

Zeg nu zelf, we willen allemaal wel zo’n perfect gestyled themafeest, toch?

Bekijk ook:

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen