Organiseer een onvergetelijke verjaardag in zebrathema!
12 oktober 2019 
in Feest

Organiseer een onvergetelijke verjaardag in zebrathema!

Een themafeestje is altijd een goed idee. Niet alleen ziet het er superleuk uit, het is ook nog eens heel handig om zo een feestje te organiseren. Je koopt wat spulletjes in dezelfde kleur en voilà, het oogt gelijk feestelijk!

Bij een zebra-party liggen de feestkleuren natuurlijk lekker voor de hand; zwart en wit! Om het feestje nog iets feestelijker aan te kleden is het superleuk om de zwart/witte versiering aan te vullen met een knallende kleur, zoals goud of roze!

De feestruimte decoreren

Plak een raamsticker

Gelijk als de visite aankomt, moet er natuurlijk al een feestsfeer hangen. Met een raamsticker in zebralettertype ziet de verjaardagsvisite gelijk dat ze op het juiste feestadres zijn!

Themafeestje zebra raamsticker

Ballonnen

Met flink wat zwarte en witte ballonnen, is de ruimte snel al helemaal in de themakleur(en). Een groots effect voor niet al te veel geld. Of kies voor verschillende tinten groene ballonnen voor het natuurlijke effect!

Themafeestje zebra leeftijd op ballon

Slingers

Ook voor de slingers kun je voor een effen slinger gaan. Deze kun je nog eens gebruiken als je een ander thema gaat gebruiken! Extra leuk is het om de effen slingers te versieren met letters of zebracijfertjes in een contrastkleur (wit op een zwarte slinger bijvoorbeeld).

Maak een sweet table

Een sweet table is altijd een goed idee. Je hebt niet alleen heel overzichtelijk alles bij elkaar staan, je themafeestje ziet er ook gelijk helemaal gestyled uit als je de items op de sweet table in het thema kiest. 

Maak een statement met het tafelkleed

Kies bijvoorbeeld voor een leuk tafellaken dat perfect past bij de thema. Kun je geen zebra-tafelkleed vinden of vind je dit zonde van het geld? Kies dan bijvoorbeeld voor een effen papieren tafelkleed in zwart of wit. Deze zijn bij verschillende winkels te vinden, onder andere gewoon bij AH! Wil je het effen tafelkleed nog iets aankleden, dan kun je hier contrasterende zebracijfers opplakken met de leeftijd van je kindje!

Themafeestje zebra leeftijd op taartplateau

Ook leuk om het tafelkleed extra te versieren met confetti, die kun je eenvoudig zelf maken in de kleur die je wil!

Bijpassende servetten

Heb je gekozen voor een wit tafelkleed? Dan is het leuk (en handig!) om een stapel zwarte servetten neer te leggen. Op een kinderverjaardag wordt namelijk wel eens geknoeid en het ziet er leuk uit!

Junglebladeren als decoratie

Heel leuk bij het zebrathema staan grote groene jungle decoratiebladeren of klimop! De groene kleur van de bladeren steekt leuk af bij het zwart en wit en geeft het thema wat meer natuurlijks.

Themafeestje zebra naamsticker op taartplateau

Zebra-taart

Je ziet de mooiste, tofste taarten voorbij komen. Het maakt niet uit welk thema je kiest, voor ieder thema is een bijpassende taart te vinden. Maar je kunt ook zelf creatief zijn met het thema, zoals Lillian deed. Zij kocht de red velvet taart van de Hema en versierde deze taart met twee zebrapoppetjes.

Themafeestje zebra naamsticker op taartplateau dripcake

Heb je een saaie taartschaal waar de taart op komt? Met wat simpele zebrastickers is het ineens een hele leuke eyecatcher onder de taart!

Themafeestje zebra sticker op taartplateau 

Zwart witte kleding past perfect in het zebrathema

Het is natuurlijk wel heel erg leuk om de jarige in stijl aan te kleden en wat past er beter bij het zebrathema dan deze superstoere shirts van Rockalilly in zebrastijl.

Themafeestje zebra sticker op taartplateau shirt

Tot slot nog een paar tips van @lillian_jaylinn voor het perfecte zebrafeestje: Vraag vooral bij andere vriendinnen om spulletjes. Vaak kan je zo al low budget een heleboel bij elkaar scoren. Bedenk ook op tijd wel thema je het feestje wilt geven, zo kun je ruim van de voren alvast het één en ander inkopen.

Welk thema kies jij dit jaar voor de verjaardagen van je kinderen? Laat een reactie achter, ik ben heel benieuwd!

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen