Muursticker op de babykamer: inspiratie en tips!
Kim
13 juli 2021 

Muursticker op de babykamer: inspiratie en tips!

Een muursticker kan de babykamer gelijk een hele andere uitstraling geven. Je wil voor je baby natuurlijk een mooi kamertje creëren, waar jullie heerlijk van jullie pasgeboren kleintje kunnen genieten tijdens het verschonen, het voeden, het aankleden. Je kiest zorgvuldig mooie kleuren uit die bij elkaar passen en een fijne sfeer creëren. Maar je wil natuurlijk ook een origineel kamertje. Want het is wel voor jouw speciale, mooie kindje! Een muursticker kan hier de perfecte oplossing voor zijn.

Met een muursticker geef je je babykamer eenvoudig en snel een nieuwe look. Door verschillende kleuren muurstickers met elkaar te combineren, krijg je een heel leuk effect! Je kunt zelf kiezen of je de muurstickers mooi verdeeld over de muur of in een bepaalde vorm plakt, zoals hieronder is gedaan met muurstickers stippen in goud, lichtroze en mintgroen.

Muurstickers stippen in goud, lichtroze en mint.

Muurstickers stippen in goud, lichtroze en mint.

Het staat ook ontzettend leuk als je niet alleen verschillende kleuren gebruikt, maar ook verschillende kleuren, zoals op het kamertje van Senn:

Muurstickers stippen en muurstickers kruisjes gecombineerd op de muur

Muurstickers stippen en muurstickers kruisjes gecombineerd op de muur

Naast allerlei leuke vormen stickers is het ook mogelijk een gepersonaliseerde muursticker op de babykamer te gebruiken. Jullie hebben lang nagedacht over een mooie babynaam en het liefst zie je die natuurlijk overal terug. Daarom mag hij in de babykamer eigenlijk niet ontbreken. Je kunt een muursticker boven het ledikantje plakken, zoals op het kamertje van Meggie:

Of een mooie muursticker boven geverfde lambrisering, zoals op de babykamer van Loveth:

Je kunt ook een heel kunstwerk van de muur maken, zoals op de kamer van Senna. Zijn moeder verfde een huisje op de muur en maakte het geheel af met een stoere naamsticker:

Een muursticker kan op alle gladde oppervlakken worden geplakt. Dus stiekem kan een muursticker ook gewoon op een kast of op een ledikantje worden geplakt, zoals op de kamertjes van Nori en Kaj & Sem:

Muursticker met hartje op de kast in de babykamer

Muursticker met hartje op de kast in de babykamer

Muursticker 'Day' op de ledikantjes van Kaj en Sem

Muursticker ‘Day’ op de ledikantjes van Kaj en Sem

De stickers kunnen ook op hout geplakt worden. Heb jij iets van hout in de babykamer waar je een sticker op wil plakken? Bekijk dan even onderstaande video met tips:

  • Combineer kleuren (je kunt kiezen uit 40 verschillende kleuren!) en vormen muurstickers voor een leuk effect
  • Bekijk op welke gladde oppervlakken op de babykamer een sticker geplakt kan worden (kast, bureau, kist, ledikant)
  • Een herinneringskist met naam staat ook gaaf in de babykamer en is de ideale oplossing om alle babyspullen van jullie kleintje op te bergen en te bewaren. Zo blijft de babykamer een mooie, opgeruimde plek.
  • Ook de slaapkamerdeur is een handige plek voor een naamsticker, zo ziet gelijk iedereen van wie welke kamer is!
Over de schrijver
Kim
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen