Maak zelf een terugblik voor een dierbare
Kim
11 januari 2018 
in DIY

Maak zelf een terugblik voor een dierbare

Maak zelf een super origineel terugblik en verras je dierbare met dit bijzondere cadeau! Met een blik (van de bouwmarkt) en deze sticker in de door jou gewenste kleur, maak je een cadeau dat perfect past bij de gelegenheid.

Terugblik maken - resultaat

TERUGBLIK OP JULLIE JUBILEUM

Heb je met je partner een jubileum te vieren of wil je een origineel cadeau maken voor valentijnsdag? Maak dan een terugblik op xx jaar liefde. In het terugblik kun je dan briefjes of leuke spulletjes stoppen die je herinneren aan de mooie momenten die jullie de afgelopen jaren samen hebben meegemaakt. Een echofoto van jullie kindje, een luciferdoosje van het restaurant waar jullie voor het eerst samen gingen eten en bijvoorbeeld een klein beeldje van de Eiffeltoren omdat Parijs jullie favoriete stad is. Je kunt in plaats van spulletjes natuurlijk ook mooie briefjes maken waar je je herinneringen opschrijft om er zo samen op terug te blikken. Je vult hem zelf met de dingen/herinneringen die jullie samen hebben gemaakt.

Je kunt het terugblik natuurlijk ook voor je beste vriendin maken! Ook jullie hebben samen de mooiste dingen meegemaakt die herinnerd moeten worden! Vul het blik bijvoorbeeld met leuke fotootjes van jullie door de jaren heen, een stukje uit een landkaart met achterop een fijn herinnering samen of lieve briefjes met het beste moment samen van ieder jaar dat jullie elkaar kennen! Samen het terugblik openen en bekijken levert weer een topavond en een mooie herinnering op!

De juf bedanken voor het afgelopen schooljaar is ontzettend leuk met een zelfgemaakt terugblik. Samen met alle kinderen kun je dan terugblikken op het afgelopen schooljaar. Ieder kind uit de klas maakt een briefje met wat het allerleukst was het afgelopen jaar met de juf! Dat wordt een feestje voor de juf om te openen!

TERUGBLIK OP JE WERK – AFSCHEID

Als je collega weggaat na jaren samen te hebben gewerkt, is een terugblik ook een erg leuk aandenken. Vul (met wat andere collega’s) op vrolijke briefjes in wat je samen hebt meegemaakt op kantoor/op de werkvloer en schrijf een mooie wens op voor de toekomst.

In deze video zie je hoe eenvoudig je zelf een terugblik maakt:

Je kunt op heel veel dingen samen terugblikken. En het leuke is, dat je zelf kiest welke tekst je op de sticker wil! Waar zou jij op willen terugblikken?

Over de schrijver
Kim
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen