Maak een bucket list blik voor mooie momenten samen
Kim
02 januari 2018 
in DIY

Maak een bucket list blik voor mooie momenten samen

Heel cliché, maar wat vliegt de tijd! Na oud en nieuw begin je zo heerlijk met een schone lei en voor je het weet is het gewoon alweer december. Ieder jaar weer voornemens om meer samen te doen, vooral stil te staan bij alle mooie momenten en zo vaak gaan er weer momenten voorbij zonder dat we er een echt feestje van hebben gemaakt. Of ben ik last minute mijn ideeën maar half aan het uitvoeren omdat ik nog te weinig tijd heb (omdat ik geen ster ben in plannen). Dus bedacht ik het ‘Bucket List Blik’, waar je (tastbare) wensen in doet die je het komend jaar graag ziet uitkomen. Alles wat je nodig hebt is een blik en een bucket list sticker.
Bucket List Blik

Wij vulden ons bucket list blik met het gezin, maar het is ook ontzettend leuk om alleen met je partner te doen of met een lieve vriendin. Alleen de voorpret is al goud waard! Onze jongste van 5 jaar kan nog niet zelf zijn wensen op papier zetten. Hij heeft op zijn briefjes zelf zijn naam geschreven, zijn wensen in mijn oor gefluisterd en ik heb ze voor hem opgeschreven. Zo deed hij gewoon helemaal mee!

Bucket List Blik lootje schrijven

Bucket List Blik lootje schrijven handjes

Het bucket list blik is zo leuk omdat je hem zelf maakt en vult met eigen leuke, kleine en originele wensen die je goed kunt uitvoeren. (Zo schreef onze oudste op dat we een voetbaltraining zouden krijgen van een ADO-speler, maar dat is toch een beetje lastig…hahaha).

Bucket List Blik lootje in blik stoppen

Als het blik gevuld is, spreek je een vast moment af waarop je een briefje uit het blik haalt (wij doen dit iedere laatste zaterdag van de maand en hebben dus ook 12 briefjes in het blik gestopt). Wij krijgen in ieder geval ergens dit jaar een nieuw huisdier en ik moet een keer met mijn mannen mee naar een wedstrijd van ADO.

Het bucket list blik zorgt er voor dat je bewust tijd maakt voor de momenten die je samen graag wil beleven. En mooie momenten samen zijn er nooit genoeg, toch? Plannen jullie bewust tijd in met elkaar?

Over de schrijver
Kim
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen