Een kinderstoel met naam: voor iedereen aan tafel een eigen plek
10 december 2018 

Een kinderstoel met naam: voor iedereen aan tafel een eigen plek

Een kinderstoel met naam voor ieder kind aan tafel zorgt voor rust. Je kent het vast wel: ruzie wie waar mag zitten aan tafel. Vandaag wil iedereen naast mama en morgen ineens iedereen naast papa. En als het eten klaar is, wil je gewoon lekker aan tafel en vooral niet ruziën wie waar gaat zitten. Hoe ideaal is dan een naamsticker voor achterop iedere kinderstoel, zodat iedereen een vaste plek heeft aan tafel. En ze staan gewoon hartstikke leuk ook!

EEN NAAMSTICKER VOOR ELK TYPE KINDERSTOEL 

Alle naamstickers voor op een kinderstoel zijn speciaal perfect op maat voor achterop de lat van de Stokke Tripp Trapp kinderstoel. (de verstelbare Tripp Trapp kinderstoel is namelijk al jaren een ontzettend populaire kinderstoel en wordt verkocht in meer dan 80 landen. Hij werd ontworpen in 1972 en in oktober 2016 ging de tien miljoenste Tripp Trapp over de toonbank. Grote kans dus dat jij ook één of meerdere Tripp Trapp kinderstoelen in huis hebt staan!). Met deze kinderstoel in huis, kun je dus gewoon het lettertype uitkiezen die jij leuk vindt en maat S bestellen.

Heb je een andere stoel in huis staan? Maat S wordt standaard 4,5 cm hoog gemaakt. Past dit niet op jouw stoel(en)? Geen probleem! Alle stickers worden speciaal voor jou gemaakt, dus dan maken we hem gewoon iets kleiner!

KIES EEN KLEUR NAAMSTICKER DIE BIJ JE INTERIEUR PAST

De Tripp Trapp is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren (Naturel, Rood, Zwart, Whitewash, Walnoot, Wit, Aqua Blue, Midnight Blue, Stormy Grey, Hazy Grey, Soft Pink, Heather Pink, Moss Green, Forest Green en dieppaars). Al deze kleuren zijn te combineren met 35 verschillende kleuren naamstickers, zodat de kinderstoelen altijd perfect bij je interieur blijven passen!

Op zich zijn de stoelen al echte eyecatchers voor in je woonkamer, maar ze worden extra leuk én handig met een naamsticker achterop!

De naamsticker plakken is eenvoudig

Het beplakken van de Tripp Trapp is heel eenvoudig, bekijk de video:

VOORBEELDEN VAN VERSCHILLENDE NAAMSTICKERS

Hieronder vind je wat inspiratie van allerlei verschillende naamstickers achter op verschillende stoelen:

Kinderstoel met naam - naamsticker Jackie oudroze

Naamsticker Jackie in oudroze

Kinderstoel met naam - naamsticker sierlijk hartje lichtroze

Naamsticker sierlijk hartje in lichtroze

Kinderstoel met naam - naamsticker kruisjes zwart

Naamsticker kruisjes in zwart

Kinderstoel met naam - naamsticker Jack okergeel

Naamsticker Jack in okergeel

Kinderstoel met naam - naamsticker James wit

Naamsticker James in wit

Kinderstoel met naam - naamsticker sterretjes lichtgrijs

Naamsticker sterretjes in lichtgrijs

Welke sticker vind jij het leukst? Laat je reactie achter onder de blog!

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen