Huisnummer stickers voor bij de voordeur
29 juni 2021 
in DIY

Huisnummer stickers voor bij de voordeur

Huisnummer stickers zijn ontzettend handig op de voordeur of in de buurt van de voordeur. Niet alleen de postbode, maar ook jullie visite weet gelijk dat ze bij het juiste adres zijn. Niet zoeken naar het juiste huis is de straat, maar direct op het juiste huisnummer af. De huisnummer stickers zijn te verkrijgen in allerlei verschillende lettertypes én in 40 verschillende kleuren, zodat het huisnummer perfect bij jullie en jullie woning past.

Brievenbus sticker

De huisnummer stickers zijn ook ideaal om op de losse brievenbus te plakken, zodat de postbode direct ziet of hij de post in de juiste brievenbus stopt. De stickers zijn weerbestendig en lenen zich dus prima voor buiten in de regen op de brievenbus.

Kliko stickers

De cijferstickers zijn ook heel handig om te gebruiken als container sticker! Alle afvalcontainers lijken natuurlijk op elkaar als ze verzameld staan op de ophaalplaats. Door jouw containers te voorzien van een kliko sticker met jullie huisnummer, zie je direct dat dat jullie containers zijn.

Bekijk snel alle cijfer stickers om jouw ideale stickers te vinden die bij jullie woning past!

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen