Hét cadeau voor een nieuw huis
08 maart 2022 

Hét cadeau voor een nieuw huis

Wat geef je cadeau als vrienden of familieleden een nieuw huis hebben gekocht? Als ze de sleutel krijgen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk even gaan kijken. Je wil dan niet met lege handen aankomen, want een nieuw huis moet gevierd worden. Wat is dan handig om cadeau te geven? Aangezien er vaak eerst flink geklust gaat worden, is een bos bloemen of een mooie plant niet gelijk heel praktisch.

Geef een persoonlijk cadeau voor een nieuw huis

Een ontzettend leuk cadeau voor een nieuw huis is een voordeursticker. Zo weet iedereen gelijk wie de nieuwe bewoners van het nieuwe huis zijn. Maar hoe kies je de juiste voordeursticker?

Je kunt op Funda de voordeur van de nieuwe woning even bekijken. Dit kun je al doen als ze de sleutel nog niet hebben, handig! Zo heb je alle tijd om een leuke voordeursticker uit te zoeken die bij de woning past.

Klassieke voordeur met sticker met voornamen erop

Cadeau dat bij het nieuwe huis past

Is het een moderne voordeur of juist meer klassiek? Hiermee kun je rekening houden bij het kiezen van de stijl van de voordeursticker. Is het een dichte voordeur of heeft de voordeur ruitjes? Of zit er een smal raam naast de voordeur? De voordeurstickers kunnen zowel op de deur zelf als op de ramen geplakt worden. Als cadeau is kiezen voor plakken op het raam het veiligst, omdat niet iedereen een sticker op de voordeur wil plakken.

Op een smal raam naast de voordeur past een verticale voordeursticker het beste, zoals deze sticker:

Smalle voordeursticker in wit op raampje naast de voordeur

Voordeursticker 'strak' op ruit naast de voordeur

Heeft de voordeur bredere ruiten, dan kun je ook voor een ander leuk ontwerp kiezen met alle namen van het gezin erop, zoals deze voordeursticker:

Voordeursticker met hartje en alle namen van het gezin erop

Voordeursticker op maat op het raam van de voordeur

Kun je écht geen keuze maken voor het nieuwe huis van iemand anders? Dan kun je altijd een cadeaubon geven waarmee ze zelf een voordeursticker kunnen uitzoeken.

Een persoonlijk cadeau voor een nieuw thuis

Geef je een voordeursticker met alle namen van het gezin erop cadeau, dan voelt het nieuwe huis gelijk een beetje meer aan als thuis. Als de gezinsleden thuis komen, zien ze gelijk hun namen bij de voordeur staan, wat ze een welkom gevoel zal geven. Hét perfecte cadeau voor een nieuw huis dus!

Het plakken van de sticker is overigens heel eenvoudig, dus dit kun je ook alvast voor de nieuwe bewoners doen als verrassing!

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen