Een sticker van je logo op het raam of op de deur
19 maart 2021 
in DIY

Een sticker van je logo op het raam of op de deur

Een sticker van je logo op het raam van je kantoor, je winkel of je woning kan zorgen voor grotere naamsbekendheid. Je bent natuurlijk trots op het logo van je bedrijf en wil je logo het liefst aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Hoe meer mensen je bedrijf zien en kennen, hoe groter de kans dat mensen klant bij je worden.

Jouw logo op het raam van je winkel of je bedrijfspand

Een mooie, grote sticker van je logo staat perfect op een raam. Je kiest bij het bestellen voor ‘spiegelbeeld’ en kunt de sticker aan de binnenkant van de ruit plakken. Mensen die buiten langs het raam lopen, kunnen het logo dan perfect lezen. De sticker heeft geen randen of achtergrond, dus je kunt naast en in de letters door het raam kijken.

Logo van kinderkledingwinkel Suus & Suus op de ruit van de winkel

Logo van kinderkledingwinkel Suus & Suus op de ruit van de winkel

Laat van jouw logo of bedrijfsnaam stickers maken om de herkenbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Sticker logo op raam

Logo Deem Design op het raam

Zorg ervoor dat onder je logo je webadres staat, zodat potentiële klanten zien waar ze meer van je bedrijf kunnen vinden. Je krijgt meer bezoekers op je site, want grote kans dat voorbijgangers even op je site kijken wat je precies doet.

Sticker van openingstijden op je ruit

Als je een winkel hebt of een bedrijf waar bezoekers langs komen, is het handig om openingstijden op het raam te plakken, zodat bezoekers eenvoudig kunnen zien wanneer jullie open zijn!

Sticker met openingstijden op winkelruit van Suus en Suus

Sticker met openingstijden op winkelruit van Suus en Suus

Kleinere logostickers

Uiteraard is een kleinere versie van je logo ook ontzettend handig voor op mappen, je laptop en bijvoorbeeld je autoruit!

Heb jij al een logo van je bedrijf op het raam of op de deur? Laat een reactie achter.

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen