DIY: Zelf een geboortetoren maken als kraamcadeau
Kim
05 september 2017 
in DIY

DIY: Zelf een geboortetoren maken als kraamcadeau

Een kraamcadeau geven is altijd leuk, maar een mooi, zelfgemaakt kraamcadeau geven is natuurlijk nóg leuker! Met het DIY-pakket geboortetoren maak je zelf een heel persoonlijk kraamcadeau met alle geboortegegevens van de pasgeboren baby erop!

In het DIY-pakket zitten 3 houten blokjes in verschillende maten, zodat je ze leuk kunt opstapelen. Deze stoere geboortetoren kun je eenvoudig zelf maken! Deze blokjes zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal, waardoor ze zonder problemen overal op gezet kunnen worden.

Je kiest zelf of je de blokjes verft en welke kleur verf je dan wil gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld precies dezelfde kleur verf als op de babykamer is gebruikt waardoor de geboortetoren perfect past in het interieur!

Je kunt vervolgens ook zelf kiezen welke tekst je op de blokken wil. Voor op het kleinste blokje krijg je pijlen en sterretjes. Op de andere blokken kun je bijvoorbeeld de eerste letter, de naam, de geboortedatum, het geboortegewicht en de geboortetijd plakken. Voor de stickers kun je kiezen uit ruim 35 verschillende kleuren, waardoor je zelf de ideale kleurencombinatie kunt maken.

Bekijk hier de video en zie hoe je eenvoudig zelf een stoere, gepersonaliseerde geboortetoren maakt!

Maak jij graag iets zelf als kraamcadeau of koop je liever iets in de winkel? Laat je reactie achter, ik ben benieuwd!

Over de schrijver
Kim
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen