Een kerstbal met naam maken - DIY
03 december 2017 
in DIY

Een kerstbal met naam maken - DIY

Maak zelf eenvoudig een prachtige kerstbal met naam met een sierlijke, vrolijke of stoere naamsticker! Jullie kerstboom wordt een echte eyecatcher met gepersonaliseerde kerstballen. In een handomdraai maak je een gaaf cadeautje of een mooie herinnering voor je eigen kinderen.

Je kunt een kerstbal gebruiken die je al in de boom hebt hangen of je koopt een mooie, opvallende kleur die extra uit de boom spat! Hierop plak je eenvoudig de naamsticker. Met nog een bijpassend lintje erdoor maak je zo zelf de mooiste combi die bij jullie kerstboom past of een heel bijzonder cadeau om weg te geven!

Voor iedereen een eigen naamkerstbal

Maak bijvoorbeeld voor ieder gezinslid een eigen kerstbal met naam. Creëer bijvoorbeeld jullie eigen traditie waarbij ieder jaar elk gezinslid zijn of haar eigen kerstbal in de boom mag hangen.

Kerstbal met naamsticker

Kerstbal met naamsticker in kerstboom

Een kerstbal met naam is ook een prachtig aandenken aan iemand die is overleden. Met een naamsticker op een mooie bal in de boom, is die persoon er met kerst toch een beetje bij.

Wil jij ook een mooie, persoonlijke kerstbal maken? Je vindt hier de stickers voor het maken van een kerstbal. 

CHECK DE TUTORIAL

Bekijk hier hoe eenvoudig je zelf een kerstbal met naam maakt:

Welke naam of namen zou jij op een kerstbal willen plakken?

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen