Deurstickers met naam voor de kinderkamer
Kim
14 mei 2021 
in DIY

Deurstickers met naam voor de kinderkamer

Met een deursticker op iedere slaapkamerdeur ziet iedereen in een oogopslag van wie elke kamer is. Zo voorkom je dat visite de verkeerde kamer binnenloopt en zeker als je kinderen wat ouder worden, is dat wel echt fijn! Want welke puber wil gestoord worden door de vriendjes van zijn broertje? Met een deursticker met naam voorkom je dit! Ook zien spelende vriendjes en vriendinnetjes waar het toilet is zodat ze niet iedere kamer binnenwandelen als ze naar de wc moeten.

Je kunt er voor kiezen om op iedere deur een naamsticker in dezelfde stijl en kleur te plakken. Dit geeft een mooi, rustig geheel in je interieur.  Ieder kind zijn of haar eigen sticker laten uitkiezen is natuurlijk ook erg leuk. Een stoere deursticker met een dier, een dino of met een hart, diamantje of vlinder. Heb je deuren in huis waar alleen kleinere stickers op passen of juist beter een wat grotere, dan is het geen probleem om iedere deursticker op maat te maken zonder extra kosten. Stuur gerust even een berichtje met de afmeting die je graag wil en je krijgt snel een reactie van me.

Het kan natuurlijk lastig zijn om uit te kiezen welke deursticker of deurstickers je graag wil. Hieronder vind je verschillende naamstickers op de slaapkamerdeuren van kinderkamers om wat inspiratie op te doen. Klik op iedere foto om de gebruikte deurstickers te bekijken. Op alle voorbeelden is maat M gebruikt uit de shop.

Naamsticker sierlijk hartje op slaapkamer deur - maat M

Naamsticker sierlijk hartje op slaapkamer deur – maat M

Deursticker Nola op deur kinderkamer

Deursticker Nola op deur kinderkamer – maat M

Deur sticker Ryan op deur kinderkamer - maat M

Deur sticker Ryan op deur kinderkamer – maat M

Deursticker cirkels tweeling op deur kinderkamer

Deursticker met cirkels tweeling op deur kinderkamer – maat M

Naamsticker sierlijk hartje kinderkamerdeur Maud

Naamsticker sierlijk hartje kinderkamerdeur Maud – maat M

Deursticker Nola slaapkamerdeur meisjeskamer

Deursticker Nola slaapkamerdeur meisjeskamer – maat M

Zolang de deur vlak is qua ondergrond (of je deur nu van hout of aluminium is), kun je er een gepersonaliseerde deursticker op plakken. De naamsticker bestaat uit uitgesneden letters zonder achtergrond. Het resultaat is dus mooie, uitgesneden letters zonder witte rand. Door bijvoorbeeld het rondje in de 0 zie je als achtergrond de deur zelf.

Het plakken van de sticker is een eenvoudig DIY klusje middels een transfervel waar de naamsticker op wordt geleverd. Met dit vel kun je de letters mooi in één keer plakken en hoef je niet met losse stukjes te hannesen. Bekijk in de volgende video hoe eenvoudig dit werkt:

Mocht je ooit besluiten van slaapkamers te wisselen of als je gaat verhuizen, is het natuurlijk wel handig dat je de stickers weer van de deuren kunt halen. Dat is uiteraard mogelijk. Je verwarmt de sticker voorzichtig met een föhn, de lijmlaag van de sticker wordt vervolgens zacht en daarna kun je hem eenvoudig van de deur afhalen. In onderstaande video zie je hoe dit op een raam werkt:

Benieuwd naar alle verschillende deurstickers waaruit je kunt kiezen? Bekijk snel het uitgebreide aanbod deurstickers!

Over de schrijver
Kim
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen