5x hét cadeau voor moeders
19 april 2022 
in DIY

5x hét cadeau voor moeders

Hét cadeau voor moeders is een cadeau dat je speciaal voor haar hebt gemaakt of bedacht. Of het nu voor moederdag is, voor haar verjaardag of gewoon omdat je je moeder iets liefs cadeau wil doen, met deze cadeaus kun je je moeder absoluut verrassen!

Cadeau 1: Receptenboekje voor jouw chefkok

Geef je moeder een gepersonaliseerd receptenboek! Hierin kan zij al haar heerlijke recepten opschrijven en bewaren. 3x raden voor wie dit uiteindelijk heel handig is? Zo gaan de heerlijke recepten van je moeder niet verloren, maar kun jij ze namaken ;) De gepersonaliseerde sticker shop je hier.

Cadeau voor moeder receptenboekjeGepersonaliseerd receptenboek voor moeder

Cadeau 2: Een Bucket List Blik voor jullie samen

Zouden we niet allemaal meer tijd doorbrengen met de mensen die we lief hebben? Een superleuk idee om hier meer tijd voor vrij te maken is het bucket list blik. Met een leeg verfblik (verkrijgbaar bij de bouwmarkt) en een bucket list blik-sticker maak je eenvoudig een bucket list blik. Hierin kun je samen met je moeder briefjes stoppen met dingen die jullie heel graag samen zouden doen. (Kies allebei zelf dingen zodat je verrast wordt of overleg samen om te voorkomen dat je dingen moet doen die je niet ziet zitten ;) )

Cadeau voor moeder bucket list blik

Schrijf bijvoorbeeld op dat jullie een stedentrip samen willen maken, een cursus pottenbakken of samen willen abseilen. Deze lootjes stop je allemaal in het blik. Op een vast moment in de maand of in het kwartaal halen jullie samen een briefje uit het blik en spreken af wanneer het wordt uitgevoerd. Gegarandeerd een geweldige tijd samen!

Cadeau 3: een persoonlijke fotolijst

Een must-have voor in haar interieur: een mooi fotolijstje in haar smaak met hierop een lieve tekst voor haar of een speciaal tekstje dat voor jullie samen iets speciaal betekent.

Cadeau voor moeder fotolijstje met namen

Bekijk hieronder hoe je zo'n bijzonder lijstje voor je moeder maakt:


Cadeau 4: Terugblik op een jaar met de liefste moeder

Een erg leuk cadeau om zelf te maken is het terugblik. In dit terugblik kun je allerlei leuke herinneringen stoppen van het afgelopen jaar. Gingen jullie samen naar de bioscoop? Bewaar bijvoorbeeld het toegangskaartje, schrijf hierop de datum dat jullie samen gingen en een leuke anekdote. Zo vul je het terugblik met gave herinneringen én heb je gelijk reden genoeg om vooral veel tijd samen door te brengen!

Cadeau voor moeder terugblik

Cadeau 4: Een waterfles met naam om je moeder voldoende te laten drinken

Cadeau voor moeder waterfles met naam

Zoals iedere moeder wil ook jouw moeder vast graag goed voor zichzelf zorgen. Gezond eten, bewegen en genoeg drinken. Maak zelf een mooie, gepersonaliseerde waterfles die ze elke dag kan vullen. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld waterdrops (verkrijgbaar bij Albert Heijn). Zo stimuleer je haar nog meer water te drinken door het water een lekker smaakje te geven.

Welk cadeau geef jij het liefst aan je moeder? Laat hieronder een reactie achter!

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen