Babyshower versiering: inspiratie & tips
12 januari 2018 
in Feest

Babyshower versiering: inspiratie & tips

Babyshower versiering is toch wel een van de leukste dingen om te regelen als je een babyshower organiseert. Met de juiste decoratie is je babyshower al snel tot in de puntjes verzorgd en dat geeft je zwangere vriendin een heel speciaal gevoel!

Hieronder vind je inspiratie en allerlei tips voor jouw babyshower versiering. Probeer van tevoren een (kleuren)thema te kiezen en alle decoratie op dit thema af te stemmen. Zo wordt je versiering één geheel en voelt het alsof je feestje door een stylist is verzorgd!

BABYSHOWER RAAMSTICKER VOOR HET VERRASSINGSEFFECT

Plak op de locatie van de babyshower een gepersonaliseerde raamsticker op het raam als versiering. Als je zwangere vriendin dan aankomt op de locatie, ziet ze gelijk dat voor haar een verrassing is georganiseerd. Ze zal enorm verrast zijn als ze doorheeft dat er stiekem iets voor haar georganiseerd is, dus zorg dat je klaarstaat met je camera!

Babyshower versiering raamsticker

Geef je de babyshower op een locatie waar je geen raamsticker kunt of mag plakken (niet iedere externe locatie stemt hier mee in), dan kun je ook superleuk een bord maken en daar een sticker op plakken. Dit bord kan je zwangere vriendin vervolgens ook nog eens meenemen naar huis als aandenken aan haar speciale dag!

Babyshower versiering sticker op bord

BABYSHOWER SWEET TABLE

Kies voor een tafel waar jullie met alle meiden aan kunnen zitten of een losse tafel op de locatie en maak hier een sweet table van in stijl. Maak allerlei hapjes en houd bij het dekken van de tafel en eventueel de hapjes rekening met het kleurenthema. Maak bijvoorbeeld heerlijke soesjes met chocolade en gekleurde muisjes in roze of blauw. Versier de sweet table bijvoorbeeld met zelfgemaakte confetti in jouw themakleur voor een extra feestelijke touch!

Babyshower versiering sweet table

Babyshower versiering boekje

GEPERSONALISEERDE BABYSHOWER GLAZEN

Om de versiering in het thema door te voeren, is het superleuk om tijdens de babyshower drankjes te serveren in gepersonaliseerde glazen (met bijpassende kleur sticker uiteraard). Hier lees je hoe je deze gepersonaliseerde glazen maakt of bekijk hier de video:

Zet bijvoorbeeld op je mooie gedekte sweet table voor iedere vriendin een gepersonaliseerd glas klaar met gekleurd drinken erin. Heb je een roze feestje, dan kun je de glazen eenvoudig vullen met roze limonade. Blauw drinken is een iets grotere uitdaging, maar het is er wel! Koop een fles alcoholvrije Blue Curacao siroop en meng dit met 7-up. Een mierzoet drankje, maar wél blauw!

Babyshower versiering gepersonaliseerde glazen

Babyshower versiering stickers op glazen

BABYSHOWER SLINGER OM DE RUIMTE TE VERSIEREN

Om de ruimte leuk te versieren is een babyshower slinger een erg leuk idee. Je kunt overal effen slingers kopen (die perfect bij je thema kleuren natuurlijk). Met stickers kun je hier een speciaal en persoonlijk tintje aan geven. Maak bijvoorbeeld een slinger met ‘baby [achternaam] erop’, zodat het heel persoonlijk wordt.

In welk thema koos jij je babyshower versiering? Koos je voor roze/blauw of iets heel anders? Vertel in de reacties!

Check hier meer (praktische) tips voor het organiseren van je babyshower!

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen