8 x een persoonlijke loopfiets met naam
Kim
07 december 2020 
in DIY

8 x een persoonlijke loopfiets met naam

Een (houten) loopfiets met naam is niet alleen heel leuk om te hebben, ze zijn ook nog eens hartstikke handig! Want je kind kan meestal pas na een paar jaar fietsen en lopen naar bijvoorbeeld de winkel kan best ver zijn voor kleine beentjes en gaat vooral niet zo snel. Op een loopfiets kunnen ze al snel langere afstanden afleggen zonder dat ze er erg moe van worden. Vandaar dat loopfietsen heel populair zijn. Een top cadeau voor je kind dus!

Als je met je mooie loopfiets naar de speeltuin gaat, kan het zomaar voorkomen dat je eenzelfde exemplaar tegenkomt. Hoe handig (en leuk!) is het dan om de loopfiets te voorzien van een leuke naamsticker? Het voordeel van een sticker: als je kindje te groot wordt voor een loopfiets en klaar is voor een echte fiets, haal je zó de sticker er weer af en kan de fiets door naar kleine broer of zus!

Een naamsticker zorgt er dus voor dat je je eigen loopfiets gemakkelijk herkent en het fietst natuurlijk het allerlekkerst op een echt persoonlijk loopfietsje!

Op zoek naar inspiratie? Bekijk hieronder welke (loop)fietsen al zijn gemaakt:, onder andere op Veloretti loopfietsen, de 2-in-1-loopfietsen (driewieler en loopfiets in één) en de houten loopfietsjes van Bandit en Little Dutch. 

Loopfiets met naam oudroze

Witte driewieler met ronde naamsticker

Mintgroene loopfiets hout met naamsticker met hartje

Loopfiets met naam sierlijk hartje

Loopfiets met naam verticaal

Houten loopscooter van Little Dutch met naamsticker verticaal

Witte loopfiets met naamsticker en hartjes

Witte loopfiets met naamsticker en hartjes

Fiets met naam hartje

Fiets met naam met hartje

Loopfiets met naam en stippen

Loopfiets met naam en stippen

Zoals je ziet, zijn een hoop loopfietsen van hour. De stickers plakken hier op zonder problemen, bekijk onderstaande video voor tips om stickers op hout te plakken:

Heb je een leuk idee opgedaan en wil je een loopfiets pimpen? Zet bij je bestelling even dat de stickers op een (loop)fiets komen, dan zorg ik ervoor dat de maat goed past.

Welke loopfiets vind jij het leukst geworden? Laat je reactie hieronder achter!

Over de schrijver
Kim
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen