5 tips voor een persoonlijk cadeau voor valentijnsdag!
Kim
30 januari 2016 
in Liefde

5 tips voor een persoonlijk cadeau voor valentijnsdag!

Weet je nog dat je op de basisschool op Valentijnsdag met een kaartje anoniem de liefde verklaarde aan een van je klasgenootjes? Oorspronkelijk was juist dat anonieme/spannende de charme van Valentijnsdag. Inmiddels is het steeds meer zo dat je op 14 februari je dierbaren laat weten dat je van ze houdt met een kaartje of een lief cadeautje. En dat hoeft zich helemaal niet te beperken tot alleen je geliefde, maar kan ook voor je beste vriendin, je moeder en misschien zelfs je buurvrouw.

Maar als je iemand ieder jaar wil laten weten dat je gek op ze bent, wordt een origineel Valentijnscadeau steeds lastiger te bedenken! Alweer een bos rozen of een etentje bij jullie vaste tentje op Valentijnsdag? Hartstikke leuk natuurlijk, maar je partner zal niet meer flauwvallen van de verrassing. En stiekem vinden we het allemaal leuk als onze geliefde écht zijn/haar best voor ons doet, toch?

Hieronder vind je daarom 5 Valentijnsdag ideeën voor een persoonlijk cadeau voor hem en haar:

1. TERUGBLIK OP JULLIE LIEFDE (TOT NU TOE 😉 )  

Valentijnscadeau terugblik

Verzamel alle mooie herinneringen die jullie samen hebben beleefd (in kleine hebbedingetjes zoals een kaartje van een restaurant en een beeldje van de eiffeltoren of gewoon op lieve briefjes) en stop deze herinneringen in een prachtig terugblik op jullie liefde!

2. EEN CADEAU MET JULLIE BELANGRIJKE DATA

Verzamel alle belangrijke data zoals jullie eerste kus, de dag dat jullie een relatie kregen  en de dag dat jullie gingen samenwonen en geef een cadeau waarop deze data zijn verwerkt!

Valentijnscadeau naamblok
3. GEK OP JOU!

Reken uit hoe lang jullie samen zijn en geef een cadeau waarop staat hoeveel dagen jullie al samen zijn!

Valentijnscadeau naamblok gek op jou
4. BUCKET LIST BLIK

Maak een Bucket List Blik om samen nieuwe avonturen aan te gaan. Jullie schrijven samen op wat je met elkaar zou willen doen het komende jaar en iedere maand trek je een lootje uit het blik om uit te voeren!
Valentijnscadeau bucket list blik

5. GEWOON LEKKER SAMEN (UIT) ETEN!

En Valentijn hoeft ook niet altijd een cadeau te betekenen, toch? Gewoon even samen tijd doorbrengen en gezellig samen eten is toch ook altijd wel heel fijn!

Heb jij nog een mooi, bijzonder idee voor een persoonlijk Valentijnscadeau?

Over de schrijver
Kim
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen