5 tips voor een origineel vaderdagcadeau
06 juni 2016 
in DIY

5 tips voor een origineel vaderdagcadeau

Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders. In Nederland vieren wij vaderdag (naar het schijnt) sinds 1909 op de derde zondag in juni. Wil jij graag een vaderdagcadeau kopen maar heb je geen idee wat je kunt geven? Lieve knutsels van de kinderen zijn natuurlijk het mooiste cadeau om te krijgen als vader, maar soms is het leuk om er een cadeautje bij te doen.

Hieronder vind je 5 tips voor een Vaderdagcadeau waar je mee aan kunt komen!

Het persoonlijke vaderdagcadeau

1. Een heel persoonlijke fotolijst met de naam van papa erop en de namen van de kinderen eronder is een erg leuk aandenken aan vaderdag! Papa geeft dit mooie fotolijstje vast een mooie plek op zijn nachtkastje of bijvoorbeeld op zijn bureau op kantoor!

2. Een mooie foto van de kinderen, altijd goed! Leuk om in een mooie fotolijst te doen met een eigen tekstje erop. Dit tekstje kun je helemaal zelf samenstellen en hier bestellen.

3. Maak een ‘potje liefde‘! Hierin kunnen de kinderen alle redenen opschrijven waarom papa de liefste, leukste, stoerste is! (Als ze nog niet zelf kunnen schrijven, kunnen ze het roepen en schrijft mama het op 😉 )

Het handige Vaderdagcadeau

4. Gereedschap doet het altijd goed, komt altijd van pas en maakt ook gelijk moeder blij 😉 Een leuk zelfgeschreven briefje eraan met een tekst als ‘Jij bent onze topklusser’ maakt het persoonlijk. Ook erg leuk is om op een hamer bijvoorbeeld een sticker te plakken met de tekst ‘Voor de papa die alles kan maken’ of ‘Op jouw kan ik bouwen!’

Het lekkere Vaderdagcadeau

5. Een mooie pot met papa’s favoriete snoep erin met hierop een mooie, gekleurde sticker met een passende tekst. Bijvoorbeeld een pot met toffees met de tekst ‘Jij bent de tofste vader!’ of een pot met winegum smiles (ken je ze nog?) met ‘You always make us smile!’

Wat geven jullie dit jaar voor vaderdag?

Over de schrijver
Eigenaresse van Naamelijk. Gek op Wycher, onze zoons Sylvain en Julien, interieur (veranderen), reizen, etentjes en uren ‘Pinteresten’. Altijd creatief bezig en gek op DIY-projecten.
Reactie plaatsen